Mijn werkwijze​

Drie-stappen-plan
Stap één is een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we jouw situatie en wensen bespreken en bepalen wat ik voor je kan betekenen. Dit kost maximaal een uur van je tijd.

Als we besluiten om samen aan de slag te gaan, dan volgt stap twee, de werkafspraak. Zo’n afspraak duurt meestal drie uur, afhankelijk van situatie, wensen en mogelijkheden. We starten met een plan van aanpak passend bij de duur van de afspraak en gaan samen opruimen, ordenen en organiseren. Tijdens de afspraak bepaal jij te allen tijde het tempo en wat er gebeurt met jouw spullen. Ik coach en ondersteun daarin door vragen te stellen en mee te denken met jouw wensen in het achterhoofd.

Aan het eind van een werkafspraak bepalen we of er nog een vervolgafspraak benodigd is, stap drie. Je legt je bij aanvang van onze samenwerking dus niet voor langere tijd vast en kan zelf eerst ervaren hoeveel werk er tijdens een werkafspraak wordt verzet. Jíj houdt regie en overzicht in tijdsduur en kosten.

Duur van een opruimtraject
Zoveel mensen, zoveel wensen. Juist daarom lever ik maatwerk op jouw hulpvraag.
Je budget, de tijd die je hebt, je fysieke gesteldheid en je beslissingssnelheid, slechts enkele factoren die de duur van een traject sterk beïnvloeden. Vandaar het drie-stappen-plan met werkafspraken, waarbij we telkens het plan van aanpak weer even toetsen en, zo nodig, aanpassen.

Uiteraard is op ieder willekeurig moment in de toekomst een herhaalafspraak mogelijk. Ik ben altijd bereikbaar en beschikbaar.
Sowieso neem ik een maand na onze laatste werkafspraak contact op om te zien hoe het gaat met jouw opruimsysteem.

Uiteindelijke doel
Tijdens onze werkafspraken reik ik je handvatten aan voor eenvoudig en gestructureerd opruimen, ordenen en organiseren.

Als het goed is, maak ik me daarmee op den duur overbodig. Ja, echt! Hoe meer mensen ik op deze wijze kan helpen, hoe blijer ik word. Het leven ziet er een stuk zonniger uit met een opgeruimd hoofd, omdat alle rommel om je heen weg is.

 

Scroll to Top